Kaip ištrinti savo Facebook paskyrą?

Paskutiniu metu į šį tinklaraštį ateinama iš paieškos sistemų suklausimu “Kaip ištrinti savo Facebook paskyrą?”. O dar ir atsiradęs lentoje rašinėjimams pagalbos šauksmas paskatino mane parašyti kaip tai padaryti.

Taigi, jei jau nutarėte atsisveikinti su snukiaknyge, jums reikia nueiti pagal šią nuorodą “http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account” ir patvirtinti savo sprendimą. Jūsų paskyra bus ištrinta per 14 dienų. Jei apsigalvojote, to laikotarpio eigoje jums tereikia vėl paprasčiausiai prisijungti prie savo paskyros.

Įrašo “Kaip ištrinti savo Facebook paskyrą?” komentarų: 13

  1. Parašiau apie epaso sąskaitos trynimą – populiaru! Žmonės sako kad trina, klausia patarimo 🙂
    Skaitau pas tave – irgi apie sąskaitų trynimą.
    Sąskaitų tuštėjimo metas?

    Patinka

    • Socialiniai tinklai – toks savotiškas žaisliukas. Greit sužavi, bet ir greit atsibosta. Vistiek tai nepakeičia realaus bendravimo.

      Patinka

  2. neuprantu kokia problema paprasčiausiai apleisti (nežinau kaip tiksliau versti “abandon“ ) tą snukiaknygę (gerai čia išvertei 😀 ) ?

    Patinka

    • Jei paprasčiausiai apleidi, tai visa ten sukišta informacija lieka. O kai ištrini, vadinasi ištrini viską. Matyt žmonės savų motyvų, kad tą jų informacija ten daugiau nesivaidentų.

      Patinka

  3. Nu nesuprantu, ash ivedu ta suamuta slaptazodi ir tada man sako kad si paskyra jau patvirtinta , tai kiap cia suprast !!!!!!!!!????
    Blem, uzknisa…DDx

    Patinka

  4. nesuprantu, as einu ta nuoroda bet man tik atidaro facebook ir praso prisijungti, o apie trinima nieko net nerodo?!

    Patinka

  5. parasykit kaip konkreciai issiregistruoti is facebook’o? nes kaip supratau tik laikinai yra uzsaldoma anketa. va taip va raso: ( “Jūs išjungėte savo Facebook profilį. Jūs galite aktyvuoti savo profilį bet kuriuo metu prisijungdami prie Facebook naudojantis savo prisijungimo el. paštu ir slaptažodžiu. Jūs galėsite naudotis svetaine kaip ir anksčiau.“ )

    Patinka

    • Teoriškai tavo paskyra turi būti panaikinta per 14 dienų, jei per tą laiką neprisiregistruoji vėl. Atrodo jau aiškiau parašyti tikrai neįmanoma. Praktikoje – visi vartotojų duomenys greičiausiai lieka sistemoje. Bet čia jau niekas nieko padaryti negali.

      Patinka

Komentavimo galimybė išjungta.